Overblik

Informationsvideoer

OS2 har udarbejet en række informationsvideoer. Disse videoer publiceres på OS2s Vimeo website, og kan også hentes her som rene MP4 filer, som man kan publicere i egen intranet/vidensdatabase lokalt i sin egen kommune.

Herning Kommune har også udarbejdet en video omkring brugen af hardwarenøgler, som evt kan bruges som inspiration

Digital signering med OS2faktor Lokal IdP

På nuværende tidspunkt kan brugere kun anvende Nemlog-in til at udføre digital signering, hvis de har fået et flag sat på sig, som angiver at de må udføre kvalificeret signering af dokumenter. Det forventes at man kan sætte dette flag automatisk via sin lokale IdP engang i 2024, men indtil videre kræver Digitaliseringsstyrelsen at brugerne skal identificere sig med deres private MitID inde i MitID Erhverv portalen, for at få flagget sat.

Herning og Viborg Kommune har udarbejdet vejledninger til hvordan man kan sikre at brugerne gennemfører denne proces, og få sat flagget på deres MitID Erhverv brugerkonto. Bemærk at dette kun er relevant for brugere som har behov for at udføre digital signering via NemLog-in portalen.

Implementering

NSIS revision

Nedenfor er samlet en række dokumenter der kan assistere med den lokale NSIS revision.

Arkitektur- og tekniske dokumentation

Vejledninger til integrationer

Nedenfor er samlet links til alle installations- og konfigurationsvejledninger til eksisterende integrationer. Disse er også vist under downloads sammen med den konkrete integration, men er samlet her for overblikket skyld.

OS2faktor er en open source løsning i OS2-fællesskabet.
OS2faktor er frigivet på en MPL 2.0 licens og kildekoden kan findes her.